Уважами клиенти, ако желаете доставката да бъде до офис на СПИДИ, молим Ви в полето АДРЕС, да напишете точния адрес на офиса.

Книга за ученика по математика за 10. клас


Поредицата „Книга за ученика по математика“ на издателство Архимед има своето попълнение и за 10. клас. Авторите са предложили общо 2 063 задачи, като 1825 от тях са в първата част, оформена като сборник, а останалите – във втората част – тестове. Първата част се състои от тематично подредени задачи, следващи учебната програма по математика за 10. клас. В нея са включени задачи на три нива: Ниво А – задачи, които са достъпни за всички ученици, предназначени да ги подпомогнат с допълнителна самостоятелна работа по изучавания учебен материал; Ниво Б – задачи, които осигуряват допълнителна самостоятелна работа за достигане на много добра и отлична подготовка по математика;  Ниво В – задачи за ученици, които проявяват повишен интерес към предмета и се подготвят за състезания по математика и олимпиади. Втората част на книгата съдържа 14 теста (238 задачи). Тестовете включват 2 теста за входно ниво при започване на 10. клас, по 2 теста за всяка тема и 2 теста за изходно ниво, при завършване на учебната година. Всеки тест съдържа 15 задачи с избираем отговор и 2 задачи, за които се
изисква описание на решението с неговата обосновка. В книгата са дадени отговори на всички задачи и тестове. Книгата за ученика по математика за 10. клас е помагало, разработено по действащата учебна програма на МОН. Тя може успешно да се ползва от всички десетокласници, независимо по кой учебник се обучават в училище.

Архимед

Автори: , ,

Цена: 13.00 лв.
‎В наличност
Страници:
204
Година:
ISBN:
9789547793262

Учебници свързани с Книга за ученика по математика за 10. клас

Други от Учебници и помагала 10 клас Математика