Доставка на закупените учебници

Телефон за контакт: 0887 22 47 78

Ако желаете фактура, моля, пишете ни в КОНТАКТИ или на office@bukvara.com!
Ако желаете да заплатите по банков път, моля, пишете ни в КОНТАКТИ или на office@bukvara.com!

Доставка:

Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ до посочен от Вас адрес или до техен офис. В цените по-долу НЕ е включена таксата гориво на куриера.

1. За София 
- до 5 кг: 3.50 лв.+ 0.6% такса върху сумата на наложения платеж, но не по-малко от 0.50
- от 5 до 10 кг - 11.75 + 0.6% такса върху сумата на наложения платеж, но не по-малко от 0.50
2. За населени места извън София:
- до 1 кг  -  4.55 лв. + 0.6% такса върху сумата на наложения платеж, но не по-малко от 0.50
- до 2 кг  -  5.18 лв. + 0.6% такса върху сумата на наложения платеж, но не по-малко от 0.50
- от 2 до 5 кг - 5.94 лв. + 0.6% такса върху сумата на наложения платеж, но не по-малко от 0.50
- от 5 до 10 кг - 12.02 лв. + 0.6% такса върху сумата на наложения платеж, но не по-малко от 0.50
Тъй като, в цената на транспорта е включена и плаваща такса гориво, начислявана от куриерската фирма е възможно да има отклонение в сумата с няколко стотинки.

Поръчани учебници могат да бъдат получени на следния адрес:

Гр. София, жк "Разсадника", бул."Вардар", бл. 22а, книжарница "Лъч", на спирката на автобус 77.
Поръчани продукти в интернет магазина, може да бъдат върнати в 14-дневен срок от датата на доставка, ако са във вида, в който са доставени и опаковката не е повредена. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
Моля да ни извините, но Bukvara.com не винаги може да гарантира наличността на стоките към момента на приключване на поръчката. В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас по телефона или e-mail.

 

 

 

Политика за защита на лични данни

 

Личните данни, които събираме, се обработват и съхраняват от "Хубанов маркетинг" ЕООД и "Буквара - учебници" ЕООД , чиято политика за опазване на личните данни е в съответствие с Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския Парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (GDPR), Закона за електронните съобщения, Закона за защита на личните данни и останалото приложимо в Р България законодателство по тази материя.

Съгласно чл.2 от Закона за защита на личните данни, „лични данни“ са всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци, свързани с неговата идентичност.

Не е необходимо да ни предоставяте лични данни, за да разгледате нашия сайт. 

Осъществявайки поръчки в Bukvara.com Вие се съгласявате Вашите лични данни да бъдат обработени и съхранени от нас.

Предоставените от Вас лични данни се изискват във връзка с изпълнението на направената от Вас поръчка, която се явява своеобразен договор, сключен между Вас, от една страна и "Хубанов маркетинг" ЕООД и "Буквара - учебници" ЕООД, от друга. Събираните от нас данни са минимално необходимите за целта.

Ние гарантираме, че Вашата лична информация няма да бъде продавана, обменяна, прехвърляна или предавана на трета страна (извън по-долу изброените) без Вашето изрично съгласие.

Правейки поръчка и съгласявайки се с Общите условия на сайта Bukvara.com, Вие се съгласява личните Ви данни, да бъдат използвани за целите на директния маркетинг, когато това не противоречи на действащото българско законодателство и ако изрично не забраните достъпа до тях, 

Данните, предоставени от Вас, се съхраняват на сървър без достъп до Интернет, защитени са със сложни пароли и не могат да бъдат използвани от лица, които не са администратори на сайта Bukvara.com.

Възможни трети лица, на които фирмата може да предостави Вашите лични данни са:

- на посочена от Вас куриерска фирма (която от своя страна също трябва да притежава регистрация като администратор на лични данни) във връзка с изпълнение на направената от Вас поръчка;

- на държавни и общински органи, в изпълнение на техните законови правомощия.

Вие имате право да поискате от администраторите на лични данни на Bukvara.com да изтрият предоставената от Вас лична информация във всеки един момент, както и в следните случаи:

- личните Ви данни не са необходими вече за целите, за които са били събрани;

- обработването на личните Ви данни се е основавало на Ваше съгласие, което Вие сте оттеглили и няма друго законово основание за обработването на данните;

- личните Ви данни са били обработвани незаконосъобразно.

Администраторите на Bukvara.com може да отхвърлят молбата Ви за изтриване на предоставената от Вас лична информация в следните случаи:

- за спазване на правно задължение, което изисква обработване на предоставената от Вас лична информация;

- за целите на архивирането в обществен интерес;

- за установяване, упражняване или защита на права и законни интереси на Администратора.

 

При възникнал спор относно законосъобразността на съхраняването и обработването на предоставената лична информация между Вас и фирми "Хубанов маркетинг" ЕООД и "Буквара - учебници" ЕООД , имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни.