Уважами клиенти, ако желаете доставката да бъде до офис на СПИДИ, молим Ви в полето АДРЕС, да напишете точния адрес на офиса.

Учебни тетрадки за 7 клас, помагала външно оценяване

В този раздел ще откриете всички необходими учебни тетрадки за 7. клас, помагала, тестове за изпита в края на годината и учебниците, които би трябвало да получите безплатно в училище.
Помагалата за 7 клас са представени с разнообразие от издания за цялостна подготовка за външното оценяване след 7. клас и за затвърждаване на знанията по изучаваните предмети. За външното оценяване по български език и литература можете да избирате между пособията на Просвета, Регалия 6, Педагог 6, Персей, Литера Ико, Булвест 2000, Анубис, които включват и съвсем нови тестове и задачи. Издателство Веди предлага ценно комбинирано помагало за подготовката по БЕЛ и математика, заедно с диск. В поредицата учебни помагала по математика за 7 клас за външно оценяване ще посочим изданията на Архимед, Анубис, Педагог 6, Регалия 6, Просвета, изключително полезния сборник на Коала прес и др.
Повечето гореизброени издателства предлагат и помагала по културно-образователни направления "Обществени науки и гражданско образование" и "Природни науки и екология".
През пролетта на всяка нова учебна година предлагаме актуалните справочници за кандидатстване след 7. клас на Педагог 6, Веди и Регалия 6.

Учебни тетрадки за 7 клас, помагала външно оценяване на фокус

Други от Учебници и помагала