Често задавани въпроси

Моля да ни извините, но Bukvara.com не винаги може да гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката. В случай на изчерпана наличност своевременно ще се свържам с Вас по телефона или по e-mail.

 

 

Необходима ли е регистрация, за да се направи поръчка?

Поръчка може да се направи и без регистрация в сайта. Ако сте регистриран потребител може да се възползвате от пълните функционалности на сайта:

  • адресна книга;
  • пълна история на поръчките;
  • запаметяване на текущата поръчка, без значение от кой компютър се проверява;
  • при желание известяване за нови книги и промоции;

 

Как да се регистрирам?

При избор от началната страница на бутона "Регистрация", се отваря формата за създаване на нов профил. След въвеждане на необходимата информация се натиска бутонът "Изпрати" и на посочения e-mail адрес се изпраща писмо за потвърждение на създадената регистрация. В писмото има линк, който трябва да се последва за активиране на регистрацията.

 

Какво трябва да направя ако си забравя или загубя паролата?

Ако забравите или загубите паролата си за достъп, трябва да натиснете бутона "Забравена парола?" и на посочения при регистрацията e-mail адрес ще получите писмо с новата парола за достъп.

 

Как да направя поръчка?

При натискане на бутона „Поръчай“ учебникът се добавя автоматично в кошницата Ви, от където може да променяте количеството и да отмените поръчката.

 

Как да поръчам повече от един продукт?

В кошницата може да се добавят неограничен брой продукти, но след всяка промяна е необходимо да натиснете бутон ОБНОВИ. Изборът на всеки следващ продукт е по начин идентичен с избора на първия артикул.

 

По какъв критерий се извършва търсенето в сайта?

Може да се търси по заглавие на книга, автор, издателство, но е необходимо да се изписват ЦЕЛИ ДУМИ.

 

Вашата поръчка:

Вашата поръчка ще започне да се изпълнява, след като получите потвърждение от нас по телефон или e-mail, а когато се изисква предварително заплащане - след получаване на банковия превод. Ако не получите потвърждение от нас до 24 часа - пишете ни на office@bukvara.com. Моля, следете електронната си поща за наше съобщение, тъй като може да се наложи допълнително уточняване.

Ако решите да откажете вече направена поръчка, моля пишете ни на e-mail: office@bukvara.com възможно най-скоро, като изрично посочите номера на поръчката.

Цените на стоките са свободни и могат да се променят, но в периода от потвърждаването на поръчката до нейното заплащане остават твърди.

Ако желаете да издирим за Вас специфичен учебник, който не откривате в сайта или учебник втора употреба, моля пишете ни на e-mail: office@bukvara.com и задължително посочете телефон за връзка или ни се обадете на тел.:0887224778

Как мога да платя поръчаната стока?

Начините за плащане на поръчката са:

  • наложен платеж;
  • по банков път;

 

Ако желаете да получите фактура - моля, пишете ни данните в "КОНТАКТИ" или на office@bukvara.com.

 

Какви са условията за доставка?

Поръчаните стоки се доставят с куриер на посочен от Вас адрес. Желателно е да посочите служебен адрес, или адрес, на който куриерът ще Ви открие в рамките на работния ден - от 9.00 до 17.00 ч. Доставката се извършва до три дни, от деня на потвърждаване от наша страна. Срокът се удължава, в извънредни случаи, когато временно няма тираж от даден учебник или имаме друг проблем с издирването, за което своевременно ще ви уведомим.

Стойността на доставката включва - цената на поръчаните стоки, разходи за опаковка, транспорт и 0.06% такса наложен платеж, ако предпочитате този начин на плащане. Цената за доставка в рамките на град София е 3.20 лв. за стока до 5,000 кг и за населени места извън град София - 4.50 лв. за стока до 1,000 кг, 4.50лв. за стока до 2,000 кг, 5.46 лв. за стока от 2.001 кг до 5,000 кг.

КЪМ СУМАТА ЗА ТРАНСПОРТ КУРИЕРЪТ НАЧИСЛЯВА ТАКСА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ОТ 0.6% ВЪРХУ СУМАТА, НО НАЙ-МАЛКО 0.50 ЛВ.

Има ли възможност за връщане на доставена стока?

Стоката може да се върне в срок от 14 дни след датата на доставката. Условията за връщане на доставена стока са тя да бъде във вида, в който е доставена и опаковката на стоката да не е повредена. Транспортните разходи са за сметка на клиента.

 

Bukvara.com e собственост на "БУКВАРА" ЕООД и "Хубанов маркетинг" ЕООД