Български език за 8. клас


Български език за 8. клас
С новият учебник по Български език за 8. клас учениците ще продължат да обогатяват езиковата си подготовка и опита си, за да общуват успешно и да усвояват по-лесно знанията по другите предмети в училище. Съдържанието в началото на учебника насочва към темата на урока.
Рубриката "Ново" представя най-важната нова информация, предназначена за научаване. Помощ дава "Алгоритъм", където са дадени последователни стъпки за разпознаване и за анализ на езиковите явления. Рубриката "Припомням си" спомага да да не се забравя вече наученото. Задачите за изпълнение са структурирани така, че да са по възможностите на всички ученици в рубриката "Мога". За напредналите са задачите от рубриката "Мога още". Обогатяването на речника с нови думи от българския език продължава и в 8. клас с помощта на съответната рубрика в учебника. Самостоятелно или групово ще се работи по проекти.
Допълнителните таблици, схеми, обобщения, приложения, в настоящия учебник могат да бъдат използвани и в по-нататъшното обучение по български език.
Анубис

Автори: , , ,

Цена: 9.00 лв.
‎В наличност
Страници:
160
Размери:
200 х 250 мм
ISBN:
9786192151195

Учебници свързани с Български език за 8. клас

Други от Учебници и помагала 8 клас Български език