География и икономика за 8. клас (учебник)


География и икономика за 8. клас (учебник)
Пред вас е новият учебник по география и икономика за 8. клас, с който ще работите през тази учебна година. В часовете които ви предстоят, ще изучавате основно планетата Земя и нейната природа. Заедно ще търсим отговор на въпроси, свързани с образуването на Земята, климатичните промени, използването и опазването на природните ресурси и причините и последствията от различните природни бедствия. Темите са разработени на базата на съвременните изследвания и научни теории, на разбирането за единство и взаимовръзка в природата.
В този учебник често ще ви провокираме с географски задачи и въпроси, върху които ще дискутирате и ще изразявате собствено мнение. За тази цел са предложени няколко рубрики.
Рубриката Стратегии за учене ви дава насоки и полезни съвети как да учите по–ефективно. В рубриката Географски преглед, в края на всеки урок, ще намерите представяне на най – важното по темата, разнообразни географски задачи за индивидуална и групова работа. Основният текст е подкрепен с много интересни илюстрации, карти , снимки, таблици. Те улесняват възприемането на изучавания материал и надграждат и обогатяват знанията.
Колкото по–добре познаваме нашата планета, толкова по–добре ще я пазим и ще се грижим за нея.
Авторите
Анубис

Автори: ,

Цена: 14.50 лв.
‎В наличност
Страници:
160
Размери:
200 х 250 мм
ISBN:
9789544268220

Учебници свързани с География и икономика за 8. клас (учебник)

Други от Учебници и помагала 8 клас География и икономика