Уважами клиенти, ако желаете доставката да бъде до офис на СПИДИ, молим Ви в полето АДРЕС, да напишете точния адрес на офиса.

Всичко за кандидат-студентите по биология и здравно образование - 3 част - Генетика и еволюция


Генетика и еволюция е наиченованието на третата част от поредицата - Всичко за кандидат-студентите по биология и здравно образование. В това учебно пособие ще откриете разнообразни и интересни тестови въпроси, подкрепени с кратко представени теоретични знания, богато онагледени с мисловни карти и схеми. Включените учебни материали са наполно съобразени с очакваните резубтати на учебната програма по биология и здравно образование за 10. клас. Всяка тема от учебната програма, включена в кандидатстудентските конспекти на медицинските университети в страната е представена със следните компоненти:

- Теоретична част;
- Четири варианта на тестове - по модела на кандидатстудентския изпит в медицинските университети в София, Варна, Плевен, Пловдив.
Общият брой на тестовете е 32. Към екологичните теми е включен допълнителен учебен материал и вариант на тест, направен по модела на ЛТУ.

Помагалото цели да осигури всичко за  ефективната и цялостна подготовка на кандидат-студентите по медицина, стоматология и фармация, които ще полагат изпит по биология и здравно образование и тяхното отлично представяне. То може да бъде използвано целогодишно от всички ученици в 11. и 12. клас за текуща подготовка, като систематизира най-важното от учебното съдържание. Авторите са предвидили множество възможности за самопроверка, надграждане на знанията и развиване на ключови умения за учене, като в последните два раздела са представили отговори и пояснения на всички задачи.Булвест 2000

Автори: , ,

Цена: 24.90 лв.
‎В наличност
Страници:
240
Година:
ISBN:
9789541816844

Учебници свързани с Всичко за кандидат-студентите по биология и здравно образование - 3 част - Генетика и еволюция

Други от Учебници и помагала Кандидат-студенти Химия, Биология