Уважами клиенти, ако желаете доставката да бъде до офис на СПИДИ, молим Ви в полето АДРЕС, да напишете точния адрес на офиса.

Подготовка по Биология и здравно образование за зрелостници и кандидат-студенти - Модул 2


Това помагало по биология и здравно образование е предназначено за зрелостници и кандидат-студенти. То е разработено, за да осигури със структурирана информация всички елементи на профилираната подготовка по предчета. Книгата е логично продължение на Биология и здравно образование - 11. и 12. клас - Модул 2 - Многоклетъчна организация на биологичните системи. Материалът в помагалото е предложен в две части: I. Тъкани, органи и системи и II. Жизнени свойства и поведение. Тяхната структура съдържа:

- кратък обобщен текст и съответстващи изображения, таблици, схеми, фигури и др. за структури, процеси и жизнени свойства при животните и човека. Включеният текст за структурата на органите и системите в човешкото тяло, както и за жизнените свойства, осигурява необходимата информационна връзка между усвоеното по биология и здравно образование в 8. и 10. клас и е база за надграждането на съдържанието по учебната програма в Модул 2. Текстът е и добра основа за извеждане на идеи и формулиране на теми за учебна програма за Избираем модул по профилиращ учебен предмет биология и здравно образование;

- задачи за упражнение, които осигуряват технологично подготовката за ДЗИ и кандидатстудентски изпит по биология във висшите училища;

- заключителни тестове към двете части.

Помагалото е разработено, така че изцяло да кореспондира с учебно-изпитната програма за матура по биология и здравно образование на МОН и програмите за кандидатстудентски конкурсни изпити по биология за специалностите медицина, ветеринарна медицина, дентална медицина, фармация и биология.

Педагог 6

Автори: ,

Цена: 30.00 лв.
‎В наличност
Страници:
192
Година:
ISBN:
9789543243112

Учебници свързани с Подготовка по Биология и здравно образование за зрелостници и кандидат-студенти - Модул 2

Други от Учебници и помагала Кандидат-студенти Химия, Биология