Теми по неорганична химия


Комплектът разработени теми по химия за кандидат-студенти е в три тома. Развитите теми са в съответствие с новата програма по химия и предлагат пълната информация, попълнена от различни източници за висока успеваемост на конкурсния изпит.
Това е първата част от поредицата, посветена на неорганичната химия. Включените теми са - Строеж на атома, Периодичен закон и периодична система, Химична връзка, Термохимия, Химична кинетика.,Скорост на химичните реакции, Катализа, Химично равновесие.
Разработването на темите по химия е в отговор на предизвикателството на новите учебни програми и излизането на голям брой учебници, третиращи знанията по предмета в средния курс на българското училище. Заедно с положителния ефект от правото на избор на учителя и ученика, възниква затруднението от критериалната база, посочена индивидуално от съответните висши училища, както и изисквания от тях набор учебници.
Настоящите разработени теми по неорганична химия целят да заместят голямото количество, даващи необходими, но не пълни знания, като осигуряват на кандидат-студентите подбрано необходимата информация, за успешното представяне на на кандидат-студентския изпит.
Абагар

Автори: ,

Цена: 10.00 лв.
‎В наличност
Страници:
280
Размери:
170 x 240
ISBN:
954-427-590-8

Учебници свързани с Теми по неорганична химия

Други от Учебници и помагала Кандидат-студенти Химия, Биология