Think for Bulgaria - учебник по английски език за 8. клас ниво A1


Think for Bulgaria - учебник по английски език за 8. клас ниво A1
Учебникът от системата Think съдържа свежи теми за работата в часовете по английски език в 8. клас, които са специално подбрани и съобразени с възрастта на учениците. Те осигуряват ефективна работа и провокиране на въображението. Фокусът е поставен върху критичното мислене, социалните ценности и самооценката чрез рубриките Think Values и Train to Think. Това дава на учениците уменията, необходими за водене на социален и професионален живот, развива добри мисловни навици и активизира позитивните ценности. Системата съвместява разнообразни теми и гледни точки, интересни за тийнейджърите и ги запознава с културата на различни страни и народи.
С учебника Think се тренират говорните и писмените умения с помощта на писмени задачи с подробни насоки, спомагащи за по-голямата сигурност при изразяване на английски език. Включени са раздели Think Exams и Test yourself, посветени на подготовката за сертификатните изпити на Кеймбридж, като запознават учениците с формата им.
Разработена от експерти в чуждоезиковото обучение, Хърбърт Пухта, Джеф Щранкс и Питър Люис-Джоунс, и адаптирана за българското училище, учебната система Think осигурява 100 % ново съдържание от авторския екип, и незаменима обратна връзка от учители и ученици, на които авторите имат довение и с които са работили при създаването на системата. Всеки от учебниците съдържа 10 урока на ниво, допълнени от преговорни уроци на всеки 2 урока, както и раздели, посветени на произношението, правилното използване на езика и проекти.
Когато системата Think се използва в 8. клас за интензивна подготовка учебниците трябва да покрият нива А1 – В 1.1 – 648 часа годишно, т.е. части 1,2 и 3.
Клет България

Автори: ,

Цена: 24.90 лв.
‎В наличност

Учебници свързани с Think for Bulgaria - учебник по английски език за 8. клас ниво A1

Други от Учебници и помагала 8 клас Английски език