Помагало за подготовка по български език и литература за външно оценяване след 7. клас - 18 примерни теста


Помагало за подготовка по български език и литература за външно оценяване след 7. клас - 18 примерни теста
Подготовката на учениците от 7. клас за външно оценяване по български език и литература може качествено да бъде подпомогната с настоящото помагало.
Работата по 18-те тренировъчни теста може да продължи през цялата учебна година. Тестовете са съобразени с най-новите промени, въведени от МОН. Всеки един от първите 13 е с тематичен акцент върху биографията на конкретен автор и негово литературно произведение, включено в учебно-изпитната програма. Последните пет теста са върху целия учебен материал.
Към всички задачи, включени в тестовете по БЕЛ, са дадени отговори и обяснения, както и брой точки за оценяването им. Предложени са и примерни листове за отговори, съответстващи на изпитните образци.
Авторката притежава дългогодишен педагогически опит, резултирал в настоящото помагало. То би било чудесен източник на идеи за преподавателите в часовете, като същевременно е изключително добре организирано и за самостоятелна подготовка по български език и литература на учениците от 7. клас вкъщи.
Регалия 6

Автори:

Цена: 12.00 лв.
‎Няма наличност
Страници:
144
Година:
ISBN:
9789547453012

Учебници свързани с Помагало за подготовка по български език и литература за външно оценяване след 7. клас - 18 примерни теста

Други от Учебници и помагала 7 клас Тестове за външно оценяване Български език