Уважаме клиенти, ако желаете доставката да бъде до офис на СПИДИ, молим Ви в полето АДРЕС, да напишете точния адрес на офиса.

Пробни изпити по български език и литература за подготовка за външно оценяване и кандидатстване след 7. клас


Помагалото е актуализирано издание, с пробни изпити по български език за 7 клас, давани от Учебен център "Регалия" в течение на подготовката на ученици за национално външно оценяване. То ще бъде полезно и за учители и за кандидатстващи, тъй като включените 13 изпитни теми, са подходящи за работа в клас и за самоподготовка - упражняване и допълване на знанията по български език и литература. Темите съдържат по 25 задачи и текст за създаване на преразказ с дефинирана дидактическа задача - модел, определен от МОН за изпита през 2016 г. Разпределението на темите по месеци: януари и февруари по една тема, март - три теми, април и май - по четири теми, е съобразено с изучения учебен материал. Приложени са и верните отговори и насоки по начина на оценяване, което осигурява възможност за ефективна подготовка и самооценка вкъщи. Помагалото цели да бъде полезно на учениците, родителите и учителите и да спомогне постигането на отлични резултати на изпита по български език и литература в края на 7. клас.

Регалия 6

Автори:

Цена: 14.00 лв.
‎В наличност
Страници:
128
Година:
ISBN:
9789547453173

Учебници свързани с Пробни изпити по български език и литература за подготовка за външно оценяване и кандидатстване след 7. клас

Други от Учебници и помагала 7 клас Тестове за външно оценяване Български език