Искам да науча повече по български език и литература – учебно помагало за избираеми учебни часове 4. клас


Искам да науча повече по български език и литература – учебно помагало за избираеми учебни часове 4. клас
Разработените 34 теми в помагалото по БЕЛ за 4. клас от поредицата "Искам да науча повече" изцяло следват усвоеното учебно съдържание от всяка седмица. Всяка от тях е представена на две страници. Предложени са и теми за начален и годишен преговор, както и за входяща и изходяща диагностика.
Помагалото е предназначено за учениците, които искат да научат повече, т.е. то допълва и разширява подготовката по български език и литература в избираемите учебни часове. Предвидени са множество интригуващи задачи и занимателни дейности за по-леко запаметяване на важните нови понятия, за развиването на езиковите, литературните и комуникативно-речевите умения на учениците. Упражненията за четене с разбиране са на базата на интересни текстове, а за лесното разбиране на смисъла на литературните произведения са добавени тематични илюстрации. С цел формирането на умения за създаване на собствени текстове, в отделните теми е определено специално място.
Разбира се, учебното помагало може да се използва не само в избираемите учебни часове по български език и от учениците, които искат да научат повече, но и за самостоятелна работа от всички останали.
Булвест 2000

Автори: ,

Цена: 6.60 лв.
‎В наличност
Страници:
76
Година:
ISBN:
9789541814994

Учебници свързани с Искам да науча повече по български език и литература – учебно помагало за избираеми учебни часове 4. клас

Други от Учебници и помагала 4 клас Български език