Помагало по БЕЛ за 3. клас - ИУЧ


Помагало по БЕЛ за 3. клас - ИУЧ
Помагалото на издателство Кронос е ценен помощник на учителите по БЕЛ в 3. клас за ИУЧ - избираемите учебни часове. Съдържа 32 теми, съобразени с изискванията на новата учебна програма на МОН от 2017 г. В него работата се изгражда върху текстове, образци от различни жанрове на словесния фолклор и на авторското литературно творчество.
Работата върху различни видове съчинения и преразказ създава условия за непринудено изразяване на детския емоционален опит. В областта на преразказа е отделено специално внимание на различните гледни точки на литературните герои към изобразените събития. Значително обогатена е работата със съчиненията както по жанрови образци, така и по сюжетна аналогия.
Теоретичните знания са дадени съвсем пестеливо, кратко и максимално достъпно за възрастовите възможности за възприемане. Помагалото осигурява връзката между часовете по български език и тези по литература.
Тренировъчните задачи в областта на правописа са разнообразни и по вид и степен на трудност, като са съобразени с възможностите на учениците от 3. клас. Упражненията за редактиране изграждат предпоставки за осмисляне на значението на точния и ясен езиков изказ при създаване на текст.
Помагалото може да се използва с всички одобрени учебници по български език за 3. клас.

Кронос

Автори:

Цена: 5.50 лв.
‎В наличност
Страници:
128
Година:
ISBN:
9789543660995

Учебници свързани с Помагало по БЕЛ за 3. клас - ИУЧ

Други от Учебници и помагала 3 клас Български език