Тест 6. клас - Български език и литература - 2017 г.


Тест 6. клас - Български език и литература - 2017 г.
Настоящият сборник с тестове за 6. клас е преработено издание на помагалото по български език и литература на издателство Веди и е съобразен с новата програма на МОН. Съдържа 125 теста, свързани с учебното съдържание по двете учебни дисциплини - български език и литература. Представени са всички теми.
Първият раздел съдържа обучаващи, тренировъчни и контролни тестове по български език върху всяка тема. В тренировъчните и контролните тестове присъстват и теми, обвързани с учебната програма по предмета за 5. клас. Целта е учениците от 6. клас да актуализират знанията и уменията си, придобити в предходната година.
Вторият раздел предлага тестове по литература върху всички изучавани произведения. Обучаващите тестове дават възможност да се систематизират знанията на учениците върху проблематиката, посланията, които носят изучаваните литературни текстове. Тренировъчните тестове затвърждават знанията, включват задачи, които надграждат тези знания.
Последният раздел се състои от 15 общи теста. Те включват задачи от двете учебни дисциплини и дават възможност за проверка на знанията върху цялото учебно съдържание.
Помагалото може да се използва за самостоятелна подготовка по български език и литература в 6. клас поради многообразието на тестовете.
Веди

Автори:

Цена: 15.00 лв.
‎В наличност
Страници:
216
Година:
ISBN:
9789548857420

Учебници свързани с Тест 6. клас - Български език и литература - 2017 г.