Буквар за 1. клас (Герджикова)


Буквар за 1. клас (Герджикова)
Ориентирането в съдържанието и структурата на този Буквар за 1. клас е лесно. Той съдържа уроци за нови знания , в началото на които е посочена изучаваната буква. Следва откриване на думи с новия звук в сюжетна картинка. Разглеждат се звукови и буквени модели на думи, като новата буква се поставя в модела. В страницата за упражнение, учениците от 1. клас учат срички, търсят мястото на звука в думите и накрая се забавляват с "Азбука за оцветяване". В уроците за обобщение се четат думи, изречения, текст, които се съотнасят към изображение. Има и задачи за упражняване със звуковете и буквите от обобщителния урок.
"Скъпи първокласници,
Добре дошли в училище!
В ръцете ви е букварчето - любимо другарче на всеки малък ученик. То ще ви покаже буквите и ще ви научи да четете. В него има весели текстове и чудесни пъстри картинки. С тях ученето ще бъде забавно като игра.
Когато затворите последната му страница, вие с благодарност ще го пазите като скъп спомен. То ще се радва, че е било полезно, защото с него сте станали любознателни читатели.
Ще се радваме и ние, създателите му.
Пожелаваме ви:
- На добър час с новото букварче в първи клас!"
От авторите
Булвест 2000

Автори: , , ,

Цена: 9.53 лв.
‎В наличност
Страници:
96
Година:
ISBN:
9789541810149

Учебници свързани с Буквар за 1. клас (Герджикова)

Други от Учебници и помагала 1 клас Учебници за 1. клас по новата програма 2017 Български език