Уважаме клиенти, ако желаете доставката да бъде до офис на СПИДИ, молим Ви в полето АДРЕС, да напишете точния адрес на офиса.

Мисълта определя настроението


"Мисълта определя настроението" ни учи да разпознаваме и разбираме връзките между нашите мисли, емоции, начин на поведение и телесните ни реакции в ежедневните ситуации и в значимите събития от живота ни. Докато я четете, ще се научите да мислите за самите себе си и ситуациите, в които попадате, по по-практичен начин, да промените начините си на мислене и на действие, заради които се чувствате потиснати или изпадате в проблемни отношения с други хора. Ще откриете как да внесете промени в живота си, когато мислите ви предупреждават за възникването на проблеми, които трябва да бъдат решени. В крайна сметка всичко това ще ви помогне да се чувствате по-щастливи, по-спокойни и по-уверени. Освен това усвоените умения ще ви помогнат да изградите и запазите позитивна връзка с околните." /Из книгата/

Определена като „най-важната книга за когнитивно-поведенческата терапия“ от Британската асоциация на поведенческите и когнитивните психотерапевти и препоръчвана от здравните служби във Великобритания, „Мисълта определя настроението” е вашият път към по-пълноценен и щастлив живот.

Изток - Запад

Автори: ,

Цена: 25.00 лв.
‎В наличност
Страници:
400
Година:
ISBN:
9786190103455

Учебници свързани с Мисълта определя настроението

Други от Учебници за ВУЗ Психология