Всичко за кандидат-студентите по химия за специалности медицина, стоматология, фармация


Всичко за кандидат-студентите по химия за специалности медицина, стоматология, фармация
Настоящото помагало е предназначено за желаещите да кандидатстват в медицинските университети. С него те лесно и бързо ще се научат да разработват темите по химия за изпитите, ще започнат лесно да използват законите, зависимостите и свойствата на веществата при обмислянето на задачите, обогатяват знанията си и получават отлични оценки на изпита по химия.
Акцент при написването на темите са изпитните програми по химия и опазване на околната среда на медицинските университети в София, Варна, Пловдив и Плевен. При разработването им са взети предвид изискванията към кандидат-студентите и особеностите на изпитите на всяко от висшите медицински училища. Някои от темите, като например "Комплексни саединения", "Сорбция", "Циклоалкани", "Диени" и др. са заложени имплицитно в конспектите, поради което са намерили място в помагалото.
Теоретичните въпроси от изпитните програми се припокриват с кандидатстуденските програми на висшите училища, в които се изучават и химически специалности, което прави помагалото широкоспектърно.

Просвета

Автори: , , ,

Цена: 23.00 лв.
‎В наличност
Страници:
328
Година:
ISBN:
9789540126685

Учебници свързани с Всичко за кандидат-студентите по химия за специалности медицина, стоматология, фармация

Други от Учебници и помагала Кандидат-студенти Химия, Биология