Учебна тетрадка по човекът и природата за 5. клас


Учебна тетрадка по човекът и природата за 5. клас
Учебната тетрадка включва допълнителни задачи към повечето уроци от учебника по човекът и природата на издателство Булвест 2000. Те спомагат за по-задълбоченото разбиране на учебния материал и за практическото приложение на знанията.
Темите в тетрадката съответстват на темите за нови знания в учебника. В тях са включени:
- експериментални задачи, които са пригодени за самостоятелно изпълнение от учениците в домашни условия с подръчни материали;
- задачи за развиване на умения за работа с текстове – разчитане, обработване и систематизиране на на информация, пренасяне и използване на изучена информация за разрешаване на въпроси и казуси в нова ситуация;
- задачи със занимателен и игров елемент – решаване на кръстословица, отгатване на загадки и други.
В тетрадката са включени и тестови задачи за входно равнище, след всяка от трите части на учебното съдържание, за изходно равнище (годишен преговор) за самооценяване. Теса разработени в два варианта. Всеки тест включва 14 задачи – 12 задачи с избор на отговор и 2 задачи със свободен отговор.

Тетрадката може успешно да се използва както в училище в часовете за нови знания и за обобщение, така и вкъщи – за самоподготовка, за изпълнение на поставена домашна работа и за самооценяване.
Булвест 2000

Автори: , ,

Цена: 5.50 лв.
‎В наличност
Страници:
64
Размери:
210 x 280 мм
ISBN:
9789541809693

Учебници свързани с Учебна тетрадка по човекът и природата за 5. клас

Други от Учебници и помагала 5 клас Човекът и природата