Тренировъчни упражнения и задачи за проверка по български език 3. клас


Тренировъчните упражнения и езиковите задачи в настоящото помагало по български език за 3. клас са включени в 32 теми, структурирани съгласно разделите в програмата: Звуков състав на думата, Речниково значение на думата, Строеж на думата, Части на речта, Изречение.
Помагалото повтаря стила на поредицата от 1-ви и 2-ри клас, осигурявайки приемственост с изучения материал. Задачите и текстовете са естествено по-сложни, но са подходящи за възрастта на третокласниците.
Вариантите за проверка 4. № 2 и № 3, са текущи и проверяват нивото на подготовка по темите Звуков състав. Строеж на думата и Части на речта. Проверка № 1 представлява тест за входно ниво и се извършва в началото на 3. клас. Проверка № 4 е предвидена за изходно ниво в края на годината.
Учебното помагало е удобно за работа, защото авторите са предвидили редове за писане по всяка тема. Учителите могат да го използват в задължителните учебни часове в 3. клас, в избираемите учебни часове, или да го препоръчат за самоподготовка по български език вкъщи.
Слово

Автори: , ,

Цена: 5.00 лв.
‎В наличност
Страници:
120
Година:
ISBN:
9786192120436

Учебници свързани с Тренировъчни упражнения и задачи за проверка по български език 3. клас

Други от Учебници и помагала 3 клас Български език