Тестове за външно оценяване по български език и литература 7. клас


Помагалото е за 7. клас и в него ще откриете 12 теста по български език и литература, предназначени да обогатят знанията и да организират подготовката на учениците за Националното външно оценяване. Тестовете са структурирани точно по формата на изпита, според изискванията на МОН. Изучаваните видове съчинения са представени чрез кратка теория, предвидени са 12 текста за преразказ. В помагалото има включени и отговорите на задачите от тестовете, както и бланки за попълването им.
Авторите са разработили и подредили темите, така че да съответстват на реда на уроците в учебниците по български език и литература. Това прави помагалото приложимо за работа през цялата учебна година, с постъпателно надграждане на знанията на младежите. Това е едно от важните предимства на книжката.
Други достойнства на изданието са ясната и достъпна формулировка на литературните задачи, чрез които са представени всички значими понятия, автори, творби, идеи от учебната програма; специално написаните за сборника текстове за пререзказ, съобразени с възрастта и интересите на учениците от 7. клас; поставените различни видове дидактически задачи и наличието на атрибути, присъстващи на изпита, като бланки за отговори, които създават изпитна ситуация.
Помагалото с тестове е съставено от опитни преподаватели, което обуславя една пълноценна и качествено подготовка за НВО по български език и литература след 7. клас.

Колибри

Автори: , ,

Цена: 14.00 лв.
‎В наличност
Страници:
184
Година:
ISBN:
9786190205111

Учебници свързани с Тестове за външно оценяване по български език и литература 7. клас

Други от Учебници и помагала 7 клас Тестове за външно оценяване Български език