Тестове по математика за 7. клас - текуща подготовка за национално външно оценяване - 3


Тестове по математика за 7. клас - текуща подготовка за национално външно оценяване - 3
Текущата подготовка по математика в 7. клас за НВО е осигурена с това помагало, което е трето от поредицата. Тестовете в него са 16, разработени по модела на изпита, следват реда на темите от новата програма и са предназначени за решаване през цялата учебна година.
Тест № 1 и Тест № 2 засяга темите от програмата по математика за 5-ти и 6-ти клас. Задачите от новоизучения материал се добавят поетапно, като се поддържат предходни теми. Предложени са задачи, изискващи съобразителност и логическо мислене. Последните три задачи на втората част (№№ 23, 24, 25) имат подробни решения.
Новият учебен материал е засегнат постепенно в 8 стъпки, като за всяка от тях са разработени по 2 теста. Препоръчва се първият тест (с нечетен номер) да се решава за повече време, като се правят и справки в учебниците, а вторият тест (с четен номер) да се решава самостоятелно.
Поредиците помагала по математика за 7. клас на издателство Архимед са утвърдени през годините, като едни от най-ефективните при подготовката за НВО.
Архимед

Автори: , ,

Цена: 12.00 лв.
‎В наличност
Страници:
156
Година:
ISBN:
9789547792869

Учебници свързани с Тестове по математика за 7. клас - текуща подготовка за национално външно оценяване - 3

Други от Учебници и помагала 7 клас Тестове за външно оценяване Математика