Технологии и предприемачество за 8. клас


Технологии и предприемачество за 8. клас
"...Пред вас е верният ви пътеводител в света на технологиите и предприемачеството. Той ще ви подпомага да усвоите нови знания по икономика и ще ви показва как предприемачите с помощта на технологиите движат развитието и напред.
Като отговорни млади хора ще предприемете важни стъпки за своето бъдеще – ще помислите към каква кариера да се насочите, какви са интересите и мотивите ви за желаната професионална реализация, в каква среда искате да работите и какви дейности да извършвате.
Ще се запознаете как функционира икономиката и каква ще бъде вашата роля в нея.
Ще разберете по какво домакинствата и предприятията си приличат и как непрестанно си взаимодействат в икономическия кръговрат. Ще научите какво да предприемете, за да финансирате бъдещ свой бизнес.
Ще си припомните какви качества притежават успелият предприемач и кои са заинтересованите страни от неговата дейност. Ще разгледате рисковете, които той поема, когато създава иновации и как проектира технологичен процес за реализацията на идеите си. Ще научите какво предприема бизнеса за да не вреди на околната среда.
Също като предприемачите ще генерирате бизнес идеи чрез различни методи. Ще научите какви са предимствата на малките и средни предприятия. Ще оцените потенциала на идеите си и ще изберете подходяща управленска структура на организацията която ще ги осъществи. Накрая ще разберете какво да предприемете, за да стартирате бизнес още докато сте в училище, така че да придобиете безценен опит, без да поемате риск.
Бъдете предприемчиви и използвайте технологиите, за да вдъхнете живот на идеите си..."

От авторите
Булвест 2000, Анубис, Фондация `Джуниър Ачийвмънт България`

Автори: , , , , ,

Цена: 9.60 лв.
‎В наличност
Страници:
64
Размери:
210 x 280 мм

Учебници свързани с Технологии и предприемачество за 8. клас

Други от Учебници и помагала 8 клас Технологии и предприемачество