Пробни изпити за отличен по Български език и литература за 7. клас


В това ново помагало по български език са включени 13 пробни изпита за ВО, съобразени с новия формат на изпита, който полагат учениците от 7. клас, желаещи да кандидатстват в профилирани гимназии. Всеки един от тях може да бъде отделен от книжката, за удобство при работа.

Вариантите съответстват на месечното разпределение на преподавания материал през учебната година. С оглед времевата схема на подготовката, пробните изпити за месеци СЕПТЕМВРИ, ОКТОМВРИ, НОЕМВРИ, ДЕКЕМВРИ И ЯНУАРИ са по един, а за месеци ФЕВРУАРИ, МАРТ, АПРИЛ И МАЙ - по два.

Апробираните изпитни варианти са доказано ефективни при усвояването на знанията, а когато се провеждат в близка до изпитната среда имат отлична резултатност. Времетраенето на работния процес по Модул 1 трябва да бъде 60 минути, а за Модул 2 - 90 минути. В изданието има поместена оценъчна скала, с помощта на която точките се преобразуват в оценки.

Помагалото е разработено по начин, който развива навици за организация, концентрация и ефективност - особено важни за отличното представяне на учениците.
Педагог 6

Автори: , , , , ,

Цена: 10.00 лв.
‎В наличност
Страници:
112
Година:
ISBN:
9789543241118

Учебници свързани с Пробни изпити за отличен по Български език и литература за 7. клас

Други от Учебници и помагала 7 клас Тестове за външно оценяване Български език