Математика за таланти за 4. клас - 2 част


Математика за таланти за 4. клас - 2 част
Това е третата част на помагалото `Математика за таланти`, разработено от утвърдените преподаватели от Софийската математическа гимназия. Тя е предназначена за работа при подготовката на третокласници и четвъртокласници за изпита за прием в 5. клас. В нея са включени тестове и задачи, апробирани и доказали ефективността си.
Сборникът може да се използва и от всички деца, които са с повишен интерес към математиката и обичат да се забавляват, решавайки интересни задачи. Трудностите, които учениците ще срещнат при решаването на задачите не бива да ги отказват, напротив - те ще ги направят по-знаещи и по-можещи. Включените материали имат за цел да създадат гъвкава и логическа мисъл, да събудят интерес към математиката, която трябва най-напред да бъде опозната и после заобичана.
В помагалото са включени 26 теста, всеки от които съдържа 2 модула. Първият съдържа 15 задачи с избираем отговор и 5 - сотворен, а вторият - 2 задачи, на които трябва да бъдат представени подробни решения. Всеки тест е придружен от лист за отговори и за двата модула.
Клет България

Автори:

Цена: 12.90 лв.
‎В наличност
Година:
ISBN:
9789543444526

Учебници свързани с Математика за таланти за 4. клас - 2 част

Други от Учебници и помагала 4 клас Математика