Комплект работни листове по литература за 8. клас


Комплект работни листове към учебника по литература за 8. клас на издателство Булвест 2000 е помагало предназначено за организиране и активизиране на учебната работата по литература и при самостоятелната подготовката на учениците. Предложена е технология за изпълнението на литературните задачи, развиващи умения за анализ и изграждане на собствен текст. Задачите са за индивидуално и екипно изпълнение.
Помагалото осигурява задълбочено и пълно усвояване на предвидения от програмата учебен материал, придобиване и развиване собствен читателски и тълкувателски опит с художествения текст.
Работните листове са 13 на брой и обхващат всички предвидени текстове по програма. Към всяка творба са предвидени задачи и упражнения, разпределени в рубрики по степен на сложност.
Всеки работен лист е придружен от проверовъчен тест за, който може да послужи при оценяването на знанията и уменията на учащите се по отношение на конкретен художествен текст. Задачите се оценяват в зависимост от трудността с различни точки.
В края можете да намерите верни отговори на задачите и оценъчна скала.
Булвест 2000

Автори: , , ,

Цена: 8.00 лв.
‎В наличност
Страници:
192
Година:
ISBN:
9789541810866

Учебници свързани с Комплект работни листове по литература за 8. клас

Други от Учебници и помагала 8 клас Литература