Книга за ученика по математика за 2. клас


Книгата за ученика по математика за 2. клас е част от популярната поредица на издателство Архимед. Помагалото е разработено с цел да отговори на изискванията на новата програма на МОН. Авторите са разделили книгата на две части - сборник и тестове.
В първата част - сборника са предвидени задачи, свързани конкретно с материала в учебниците по математика за 2. клас и подредени по реда на уроците. Нивата на сложност са 3:
- Ниво А – задачи, които са достъпни за всички ученици и осигуряват допълнителна самостоятелна работа по изучавания учебен материал;
- Ниво Б – задачи, които осигуряват допълнителна самостоятелна работа за достигане на много добра и отлична подготовка по изучавания учебен материал;
- Ниво В – задачи за ученици, които проявяват интерес към математиката и се подготвят за математически състезания.
Тестовете във втората част са 22 - 2 теста за входно ниво, 8 теста за текуща проверка и 2 теста за изходно ниво. В часовете по математика всички ученици могат да работят по тестовете от №1 до № 12 за текуща подготовка през учебната година или за преговор. Те представляват полезен инструментариум за проверка от страна на учителите на поетапното овладяване на материала. Тестове от № 13 до № 22 са върху целия учебен материал за 2. клас. С тях могат да се занимават учениците с повишен интерес към математиката, които учестват на олимпиади и състезания.
Книгата за ученика е качествено помагало по математика, което има потенциала да осигури пълноценна подготовка на всички ученици от 2. клас, независимо по кой от одобрените учебници работят.
Архимед

Автори: , , ,

Цена: 9.00 лв.
‎В наличност
Година:
ISBN:
9789547792821

Учебници свързани с Книга за ученика по математика за 2. клас

Други от Учебници и помагала 2 клас Математика