Читанка за 2. клас (Герджикова)


Читанка за 2. клас (Герджикова)
Уроците за нови знания в настоящата читанка за 2. клас на издателство Булвест 2000 съдържат основни текстове, поле-речник, поле-нови понятия, важни думи за осмисляне на текста, илюстрации, подпомагащи възприемането на текста. В темите за упражнение има множество задачи и въпроси по текстовете, задачи за разказване и съчиняване и такива с повишена трудност. В специалните уроци за извънкласно четене са предвидени различни приказки, комикси, разкази, басни, стихотворения, съпътствани от великолепни илюстрации.
"Скъпи второкласници,
Вие държите Читанката – една малка книга, която ще бъде ваш пътеводител в света на четенето. Този свят е разнообразен и интригуващ. Ще се запознаете с различни герои – тъжни и весели, малки и големи, палави и кротки, хитри и умни. Пъстрите илюстрации ще направят четенето ви приятно като игра, за да бъде ученето забавно.
Към всички приказки, разкази и стихотворения ще прочетете въпроси и задачи, които ще ви помогнат да разберете текстовете, да вникнете в смисъла на разказаните истории."
От авторите
Булвест 2000

Автори: , , ,

Цена: 17.33 лв.
‎В наличност
Страници:
128
Година:
ISBN:
9789541811344

Други от Учебници и помагала 2 клас Учебници по новата програма от 2017г. Литература