Буквар за 1. клас


Този буквар ще научи учениците от 1. клас да четат и пишат, докато следят приключенията на две деца и едно смешно джудже. То иска да ходи на училище заедно със своите приятели, но отлита в небето с голяма връзка балони. Двама първокласници се опитват да го догонят с вертолет от вълшебна въртележка и попадат в приказен свят. Там буквите се редят върху цветните балони. Страница след страница буквите стават повече, събират се в думи и с тях разказват забавни истории. Първите, които първокласниците ще прочетат сами.
Букварът дава възможност за различна продължителност на предбуквения и буквения етап и за избор между три варианта за работа – един, в случай че учениците усвояват четенето и писането с оптимални темпове; втори – ориентиран към първокласници, които постъпват в училище с усвоени начални умения за писане и четене и напредват в ограмотяването изпреварващо спрямо средното ниво, и трети – за първокласници с трудности при овладяването на българския език.
Игрите с букви, думи и изречения под формата на пъзели, четивни загадки, игрословици, лабиринти правят буквара един много забавен учебник и ще накара учениците от 1. клас да очакват с нетърпение часовете по български език.
Просвета - 1945

Автори: ,

Цена: 10.68 лв.
‎В наличност
Страници:
104
Размери:
210 х 290
ISBN:
9789540131986

Учебници свързани с Буквар за 1. клас

Други от Учебници и помагала 1 клас Учебници за 1. клас по новата програма 2017 Български език