БРАВО! 12 (Л) - помагало по български език и литература за 3. клас. Сборник с упражнения


БРАВО! 12 (Л) - помагало по български език и литература за 3. клас. Сборник с упражнения
Дванадесетата част на поредицата БРАВО! за 3 клас е предназначена за месеците февруари, март, април и май. В нея са включени 15 теми със 267 задачи и упражнения за самоподготовка, илюстрирани със 42 картинки и допълнени със схеми и образци, 28 текста - стихотворения, разкази, приказки, народни песни, пословици и гатанки.

Учениците затвърждават граматичните и правописни правила, извеждайки ги от от текстовете по забавен начин, който води до лесно запаметяване и разбиране.

Специално внимание е отделено на осмислянето и разбирането при възприемане съдържанието на художествените текстове, върху които са изведени езикови задачи и задачи за развитие и усъвършенстване на устната и писмената реч. Задачите са разпределени по степен на сложност. Изпълнението се движи от по-леки към такива, чрез които се постига надграждане и натрупване на знания и езикови компетентности. Приложен е метод на свързановст в темите - всяка следваща задача е предназначена за доразвитие на предходната, като я усложнява и обогатява.
Даниела Убенова

Автори:

Цена: 4.20 лв.
‎В наличност
Страници:
88
ISBN:
9789547912045

Учебници свързани с БРАВО! 12 (Л) - помагало по български език и литература за 3. клас. Сборник с упражнения

Други от Учебници и помагала 3 клас Български език