Биология и здравно образование за 8. клас


Биология и здравно образование за 8. клас
...Нашата планета се населява от изключително разнообразни организми. Биологичното разнообразие е резултат от продължителна еволюция продължаваща и днес. Този учебник по биология за 8. клас е посветен на един от най- младите еволюционни видове – човекът.
В класификацията на организмите човекът се отнася към клас Бозайници. Човешкият организъм е много сходен с този на бозайниците, но притежава и уникални белези, които го поставят на най- високото стъпало на еволюцията и му отреждат ключова роля в историята на прекрасната ни планета.
Изучавайки структурата и функциите на човешкия организъм в часовете по Биология и здравно образование ще можете да си отговорите на много въпроси свързани с възможностите на вашето тяло и ще се научите да взимате правилни решения за опазване на здравето.
С помощта на настоящия учебник по Биология и здравно образование за 8. клас ще се научите да осъзнавате и разбирате много от собствените си преживявания, а така също и преживяванията на близките ви хора. Това ще ви даде възможност да регулирате чувствата и емоциите си и да влияете позитивно на хората около вас...

Просвета - 1945

Автори: , , ,

Цена: 12.00 лв.
‎В наличност
Страници:
188
Размери:
210 x 290 мм
ISBN:
9789540133119

Учебници свързани с Биология и здравно образование за 8. клас

Други от Учебници и помагала 8 клас Биология и здравно образование