Български език и литература 7. клас. Тестови задачи - подготовка за НВО


Български език и литература 7. клас. Тестови задачи - подготовка за НВО
Помагалото предлага 250 тестови задачи върху изучавания материал по български език и литература в 7. клас, предназначени за подготовка на учениците за НВО в края на учебната година.
Структурата на сборника включва две самостоятелни части. Първата съдържа тестови задачи, разпределени в 10 теста по 25 задачи. От тях 18 задачи са по български език и 7 задачи са по литература. От тестовите задачи 18 са със структуриран отговор, 6 - с кратък свободен отговор и 1 - с разширен свободен отговор.
Втората част на помагалото предлага теоретична информация и упражнения за създаване на преразказ върху неизучаван художествен текст, като се изпълнява определена дидактическа задача.
В края на книжката е поместен ключ с верните отговори на тестовите задачи и приложение с изисквания към създаваните текстове. Това прави помагалото особено подходящо и за самостоятелна подготовка за НВО в 7. клас - затвърждаване на знанията, проверка на пропуските и изграждане на стратегия за работа по време на изпита по БЕЛ.

Булвест 2000

Автори: , , , ,

Цена: 7.80 лв.
‎В наличност
Година:
ISBN:
9789541814567

Учебници свързани с Български език и литература 7. клас. Тестови задачи - подготовка за НВО

Други от Учебници и помагала 7 клас Тестове за външно оценяване Български език