Българската литература в таблици. Подготви се сам за НВО. 7. клас


Българската литература в таблици. Подготви се сам за НВО. 7. клас
Представянето на материала по литература за 7. клас във вид на таблици е чудесен подход за подпомагане подготовката на учениците за НВО. Кандидатстването в профилираните училища след завършен 7. клас е една от най-важните стъпки за младежите в стремежа им към откриването на собственото призвание.
Помагалото съдържа пълния учебен материал по литература, включен в Учебно-изпитната програма за НВО, утвърдена от МОН, структуриран максимално кратко в таблици, което го прави лесно достъпен и ясен за осмисляне и запомняне. В същото време, авторките са откроили особено важните знания и са поставили акценти върху тях. Използваният модел, по който са структурирани таблиците, съдържащи се в помагалото, позволява учениците да овладеят отлично знания и умения, свързани с изпитните творби, изучавани в 5., 6. и 7. клас.
Младежите бързо и лесно ще запаметят информацията за композицията и съдържанието им, художествените им особености и посланията на авторите им.
Учители и ученици могат да използват помагалото за усвояване на сложното умение за създаване на кратък тълкувателен текст, свързан с внушенията, вложени в ярки цитати от изпитните творби.
Просвета - 1945

Автори: , ,

Цена: 7.90 лв.
‎В наличност
Страници:
80
Година:
ISBN:
9789540139470

Учебници свързани с Българската литература в таблици. Подготви се сам за НВО. 7. клас

Други от Учебници и помагала 7 клас Тестове за външно оценяване Литература