Aspekte junior für Bulgarien B1 - учебник по немски език за 9. клас - част 1


Aspekte junior für Bulgarien е учебник, предвиден за изучаващите немски език в 9. и 10. клас интензивно или в 10.-12. клас разширено. Адаптираното за България издание е разработено на базата на успешният оригинален Aspekte neu и отговаря на новата учебна програма на МОН.
Целта на учебната система е учениците да преговорят и затвърдят знанията по немски език на ниво В1, но също така да задълбочат познанията си по лексика, да усвоят новите граматични теми на това ниво и да работят върху развиването на четирите умения и подготовката за различните типове
изпитни задачи. Авторите са предложили актуални автентични материали в темите, които ще заинтригуват учениците. Те се редуват с интересна страноведческа информация в текстове за слушане и четене. Задачите за затвърждаване са съобразени с различни типове мислене и усвояване на нова информация.
Полезни стратегии и съвети за учене надграждат придобитите вече умения, а интересни проектни задачи стимулират интереса и търсенето, анализирането и представянето на информация на немски език.
Клет България

Автори: ,

Цена: 26.90 лв.
‎В наличност
Година:

Учебници свързани с Aspekte junior für Bulgarien B1 - учебник по немски език за 9. клас - част 1

Други от Учебници и помагала 9 клас Немски език