32 изпитни теста за външно оценяване в 7. клас: Математика, Български език и литература + диск


32 изпитни теста за външно оценяване в 7. клас: Математика, Български език и литература + диск
Частта от книгата, посветена на математиката съдържа 16 изпитни теста, съобразени с изпитния формат. Изпитът след 7. клас по математика се провежда в два модула.
Модулът за Национално външно оценяване включва 20 задачи - 16 от които са структурирани с четири възможности за отговор - само един е правилен и 4 задачи със свободен отговор - кратък числов, символен и словесен.
Допълнителният модул се състои се от 4 задачи с отворен отговор, от които 2 задачи с кратък отговор по формата PISA, който може да бъде числов, символен или словесен отговор (без да се привежда решението) и 2 задачи с разширен отговор, при които учениците трябва да опишат и аргументират изпълнението на определена дидактическа задача с аналитико-синтетичен характер.
Стратегията при подготовката за изпита по математика трябва да е основана на тренировка и решаване на голямо количество тестове, като непрекъснато се следи времето и постепенно се ускорява темпото. Задачите трябва да се четат внимателно и докрай, за да се избегнат допускането на досадни грешки от липса на концентрация. След прочитането на задача, която не се разбира, тя трябва да бъде пропусната, за да не се губи време и да бъде решена по-късно.
32-та теста за подготовка за изпитите за 7 клас в това помагало са –16 по БЕЛ и също толкова по математика, а допълнителният диск съдържа текстовете за преразказ, изпълнени от професионален четец.
Веди

Автори: ,

Цена: 16.00 лв.
‎Няма наличност
Страници:
200
Година:
ISBN:
9789548857284

Учебници свързани с 32 изпитни теста за външно оценяване в 7. клас: Математика, Български език и литература + диск

Други от Учебници и помагала 7 клас Тестове за външно оценяване Математика