Български език за 8. клас


Български език за 8. клас
С новият учебник по Български език за 8. клас ще продължите да обогатявате езиковата си подготовка и опита си, за да общувате успешно и да усвоявате по-лесно знанията по другите предмети в училище.
Съдържанието в началото на учебника ще ви насочи как да намерите темата на урока. Предлагаме ви и различни условни знаци и рубрики, за да се ориентирате по-бързо и лесно в учебника.
В него ще прочетете тематично различни текстове, от които ще извличате и ще обработвате информация, но и ще научавате нещо ново, интересно и забавно.
Най-важната информация, свързана с новото по темата, ще разпознаете в рубриката НОВО, която ще е с особена тежест във всяка урочна статия за нови знания. В помощ ще ви бъдат и последователните стъпки за разпознаване и за анализ на езиковите явления, оформени в АЛГОРИТЪМ. Разбира се, за да се усвоява нещо ново, трябва да не се забравя и да се използва вече наученото. За това служи рубриката ПРИПОМНЯМ СИ, като ваш верен помощник. Задачите са структурирани така, че да се изпълняват от всички в рубриката МОГА. За по-бързо справящите се са задачите от рубриката МОГА ОЩЕ.
И в 8. клас ще имате необходимост от обогатяване на речника си с нови думи и учебникът ще ви насочи към своя РЕЧНИК.
Рубриката РАБОТА ПО ПРОЕКТ е създадена за самостоятелна и за групова работа.
Учебникът се допълва от таблици, схеми, обобщения, оформени като приложения, които бихте могли да ползвате и в следващите си години на обучение по български език.
Авторите
Анубис

Автори: , , ,

Цена: 9.00 лв.
‎В наличност
Страници:
160
Размери:
200 х 250 мм

Учебници свързани с Български език за 8. клас

Други от Учебници и помагала 8 клас Български език